Op school

Regelmatig verzorg ik kunsteducatieve projecten in opdracht van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (www.uck.nl) of De Werkschuit in Zeist. Zowel voor het primair onderwijs als voor het middelbaar onderwijs.

Hieronder voorbeelden van Teken een Stilleven voor het UCK. De kinderen tekenen tafels en theepotten op bijzondere manieren en werken dit uit naar een kunstwerk. Hieronder resultaten na 2x in de klas geweest te zijn!

Een heel bijzonder project mocht ik doen op de mythylschool Ariane de Ranitz. Samen met de kinderen en de juf hebben we een prentenboek gemaakt. Achtergronden gemaakt, verkleed op de foto en een tekening van jezelf als belangrijk persoon. Het "kunstboek" blijft in de klas, maar ieder kind heeft een kopie in kleur mee naar huis gekregen. Super om dit meegemaakt te hebben. 

 Kunstenaar voor een dag: een project waarbij de klas aan het werk gaat in 1 van de ateliers van het UCK in Hoograven. De kinderen maken een kunstwerk naar aanleiding van een kunstwerk van mijzelf. Zo zijn er kunstwerken met papieren verpakkingen verwerkt en kunstwerken met een verstopplekje. Dat laatste mag je natuurlijk niet vinden!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten